2017-10-05 12:32:25• hírek • Szatmár.ro

Október 12-ig lehet jelentkezni a MIK német nyelvtanfolyamára!

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés továbbra is lehetőséget biztosít Szatmárnémeti lakosainak arra, hogy elsajátítsák a német nyelvet.

Az A1 szintű nyelvtanfolyam október 17-én indul, a jelentkezéseket pedig október 12-én zárják. Ez a nyelvtanfolyam felkészíthet minden tanulni vágyót arra, hogy akár egy életreszóló német nyelvvizsgát is letehessen. Szatmárnémetiben és környékén több német és osztrák tulajdonban levő vállalat, cég található, ahol alkalmazáskor előnyt jelent, mi több, adott esetben alapfeltétel a német nyelv ismerete. Ezért is helyeznek nagy hangsúlyt évről évre a szervezők a nyelvtanfolyamok megszervezésére.

Az A1 kezdő szintű német nyelvkurzus 16 hetes, 64 órát foglal magába, heti kétszeri alkalommal két órát. A nyelvtanfolyam részvételi díja 200 lej, ez magába foglalja a 16 hetes kurzus díját és a könyv formájában levő nyomtatott tananyagot.

Az előző évekhez hasonlóan Jékel Zsuzsanna némettanárnő áll a tanulni vágyók rendelkezésére. A tanfolyam a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmárnémeti Református Gimnázium szervezésében, illetve a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) támogatásával jön létre. A helyszín a Református Gimnázium egyik osztályterme lesz, a tanórák pedig heti rendszerességgel kedden illetve csütörtökön lesznek megtartva 17 és 19 óra között.

A helyek száma korlátozott, jelentkezni ezen a linken lehet, itt a szükséges adatok megadásával könnyen regisztrálhat bárki a tanfolyamra. Amennyiben nehézségekbe ütköznek az online regisztrálás során, bátran lehet jelentkezni a 0799-857-996-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: